Čīle




Latvijas Republikas pilsoņiem līdz 90 dienām bez vīzas!


Latvijas Republikas nepilsoņiem vīzu jānoformē pirms brauciena!

LAI NOFORMĒTU VĪZU IR JĀIERODAS KATRAM PERSONĪGI VĒSTNIECĪBĀ!

Vīzas izgatavošanas laiks:
1 – 2 mēneši

Vīzas noformēšanai nepieciešamie dokumenti:
-ceļošanai derīga pase ar derīguma termiņu vismaz 6 mēnešus pēc atgriešanās un vismaz 2 brīvām lappusēm vīzu sadaļā;
-bankas izziņa ar konta stāvokli angļu valodā;
-uzaicinājuma vēstule no kompānijas vai personas Čīlē;
-viesnīcas rezervācija.