Taizemes Karaliste




Latvijas Republikas pilsoņi vīzu var saņemt uz robežas, ja uzturēšanās laiks Taizemē nepārsniedz 2 nedēļas!


Latvijas Republikas nepilsoņiem vīzu jānoformē pirms brauciena!


Vīzas noformēšanas laiks:
10 – 12 dienas.


Vīzas noformēšanai nepieciešamie dokumenti:
– ceļošanai derīga pase ar derīguma termiņu ne mazāku par 6 mēnešiem;
– 2 krāsainas fotogrāfijas uz balta fona;
– aviobiļešu rezervācijas kopija;
– viesnīcu rezervācijas kopija;
– anketa


Daudzkārtējai tūristu vīzai papildus nepieciešams:
– bankas izziņa par konta stāvokli (angļu valodā).


Vīzas noformēšanas cena:
Vienreizēja tūristu vīza: 77 EUR (uzturēšanās 60 dienas);
Daudzkārtēja tūristu vīza: 220 EUR (uzturēšanās vienā iebraukšanas reizē 60 dienas);