Dienvidāfrikas Republika




Vīzas cena: 160 EUR



Latvijas Republikas pilsoņiem un nepilsoņiem vīzu jānoformē pirms brauciena!


Vīzas noformēšanas laiks:
4 - 6 nedēļas.


Vīzas noformēšanai nepieciešams:
– ceļošanai derīga pase ar derīguma termiņu ne mazāku kā 3 mēneši pēc atgriešanās un 2 brīvas lappuses vīzu sadaļā;
– pavadvēstule ar ceļojuma datumiem, uzturēšanās iemeslu, telefona numuru, e-pasta adresi;
– apdrošināšana;
– 2 fotokartiņas 3 x 4 cm;
– aviobiļešu rezervācijas kopija;
– uzturēšanās iemeslu un ilgumu apstiprinošs dokuments (ielūgums vai viesnīcu rezervācijas apstiprinājums);
– bankas konta izraksts par pēdējiem 3 mēnešiem!;
– izziņa no darba vietas adresēta Dienvidāfrikas vēstniecībai (angļu valodā).
– anketa


*Visiem dokumentiem ir jābūt angļu valodā.