Čada




Vīzas  cena: 235 EUR



Latvijas Republikas pilsoņiem un nepilsoņiem vīzu jānoformē pirms brauciena!


Vīzas noformēšanas laiks:
1.5 – 2 nedēļas.


Vīzas noformēšanai nepieciešams:
-ceļošanai derīga pase ar derīguma termiņu ne mazāku kā 6 mēneši no vīzas izdošanas datuma;
-2 fotogrāfijas (3x4cm);
-aviobiļetes un viesnīcas rezervācijas kopija vai ielūgums no Čadas;
-dzeltenā drudža vakcinācijas sertifikāts;
-uzturēšanās līdzekļus apliecinošs dokuments (bankas konta izraksts, ceļojumu čeki vai darba devēja garantijas vēstule);
– anketa